ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

'Den Bosch - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 'Den Bosch tot Heukelom en van Heusden tot Heusden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ruiterskampweg, Noorderplas of Willem Crulstraat in 'Den Bosch of op de Vorrinklaan, Schout van Doernestraat of van Diepenbeeckstraat in Heukelom, of op de Eindhovenseweg, Baksevenweg of Sparrendreef in Heusden, of op de Catharinastraat, Wieldijk of Pompstraat in Heusden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Ommel tot Nieuwkuijk en van Wernhout tot Odiliapeel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Busserdijk, van de Pasweg of Kranenvenweg in Ommel of op de Barones, Sint Jorisstraat of Sint Annastraat in Nieuwkuijk, of op de Bloemstraat, Tiendpad of Salsa in Wernhout, of op de Kranenweg, Vogelstraat of Jeanny van Kuppeveltpad in Odiliapeel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Woudrichem tot Drongelen en van Beek en Donk tot Sprundel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Postweide, Voornplein of Hoogstraat in Woudrichem of op de Waarderweg, Kruisstraat of Achterstraat in Drongelen, of op de De Driessen, Polbeemd of Burgemeester Coenenweg in Beek en Donk, of op de Schutterijveld, Ettenseweg of Tussenakker in Sprundel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers