ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

'Den Bosch - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 'Den Bosch tot Heukelom en van Heusden tot Heusden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Musselstraat, Empelse Schans of Noorderplas in 'Den Bosch of op de Rijzertlaan, Cornelis de Houtmanstraat of De Schorpioen in Heukelom, of op de Hoog Heukelom, het Heikesspoor of Steenstraat in Heusden, of op de Breestraat, Botermarkt of Bromsluis in Heusden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Riethoven tot Mariahout en van Ommel tot Keent worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Kuningen, de Takkers of Boshovensestraat in Riethoven of op de Gagel, Veghelsedijk of Heieindseweg in Mariahout, of op de Stuwweg, Oostappensedijk of Kloosterstraat in Ommel, of op de Hoge Uiterdijk, Merriedel of Hoogveldsestraat in Keent, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Fijnaart tot Wouwse Plantage en van Sambeek tot Rijen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Achterweg, Fazantstraat of Boomgaardstraat in Fijnaart of op de Ouwerveldenweg, Westelaarsestraat of Paul Emsensstraat in Wouwse Plantage, of op de Radioweg, Pater Bunsstraat of Radioweg in Sambeek, of op de Stalenberg, Past de Vochtplein of Monseigneur van Enckevoirtstraat in Rijen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers