ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

'Den Bosch - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Reek tot Vinkel en van Cuijk tot Molenschot worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eest, Brouwershof of Koperstraat in Reek of op de Vinkelse Bunderstraat, Holkampstraat of Bleekeseweg in Vinkel, of op de Merlettenhof, Weldaad of Jan van Cuijkstraat in Cuijk, of op de Burgtsebaantje, Donkstraat of Bavelseweg in Molenschot, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Gemonde tot Maarheeze en van Zevenbergschen Hoek tot Venhorst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de St.Lambertusweg, Kalversteeg of Kriekelaar in Gemonde of op de Zonnedauw, Oranje Nassaulaan of Drie Eikenstraat in Maarheeze, of op de Vierde Weg, De Vlijt of Vierde Weg in Zevenbergschen Hoek, of op de Heikneuter, De Biezen of Hoogstraat in Venhorst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Hooge Zwaluwe tot Waspik en van Lage Zwaluwe tot Bavel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wagenbergsestraat, Korteweg of De Wetering in Hooge Zwaluwe of op de Burgemeester Vlaklaan, Brandestraat of Korteweg in Waspik, of op de van Gentstraat, Lage Zandschel of Korte Geerd in Lage Zwaluwe, of op de Dwarsweg, Achterste Dijk of Lageweg in Bavel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers