ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

'Den Bosch - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Steenbergen tot Netersel en van Esbeek tot De Moer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oudevest, Willem de Rooverstraat of Westlake in Steenbergen of op de De Smis, De Horst of Witvensberg in Netersel, of op de Gerrit Kuijperspad, Lowerik of Mierbeek in Esbeek, of op de Galgeneind, Heibloemstraat of Paalbaan in De Moer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van 's Gravenmoer tot Vortum-Mullem en van Helmond tot Gemert worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Klipper, Korte Veertel of Havenkade in 's Gravenmoer of op de Haltestraat, De Pesch of Brembroeken in Vortum-Mullem, of op de de Steeg, Nieuwe Erf of Bergkampen in Helmond, of op de Egelstraat, Dokter Ledelstraat of Bloemvelderbrug in Gemert, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Beugen tot Reusel en van Terheijden tot Westerbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bakkerskamp, Kerkenveld of Kuiperstraat in Beugen of op de Graafsedijk, Hoog Werveld of Vuursteenstraat in Reusel, of op de Laarakkerdijk, Lindestraat of Lindestraat in Terheijden, of op de Nassaustraat, Berkenhof of Abtslaan in Westerbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Gemert tot Huisseling en van Dongen tot Raamsdonksveer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Daalhorst, Sester of De Lebber in Gemert of op de Gerlachpad, Bruggenpad of Dribbelheidseweg in Huisseling, of op de Ganzenweg, De Ganzepas of De Erwenpas in Dongen, of op de Fazantenweg, Pasteurstraat of Pieter Breughelstraat in Raamsdonksveer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers