ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Graveland - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Graveland tot Groet en van Grootebroek tot Grootschermer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kininelaantje, Stichtse Kade of Cornelis Tromplaan in 's-Graveland of op de Wagenmakersweg, Hondsbosscheweg of Korhoendersweg in Groet, of op de Schouwschuit, Multatuliplein of Meidoornlaan in Grootebroek, of op de F. Wiedijk Jznstraat, Scheepjeserf of Molenglob in Grootschermer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Zwaag tot Aartswoud en van Spijkerboor tot Warder worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Akkerwinde, Irishof of Adriaan Anthoniszstraat in Zwaag of op de Bongerd, De Bongerd of Zuiderzeestraat in Aartswoud, of op de Oudelandsdijk, Kanaaldijk of Starnmeerdijk in Spijkerboor, of op de Warder Weide, Warder Weide of Badhuisweg in Warder, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Slootdorp tot Schoorl en van Bovenkarspel tot Noord-Scharwoude worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Slootvaartweg, Schagerweg of Den Oeverseweg in Slootdorp of op de Kadeweg, Koningin Beatrixlaan of Langeweg in Schoorl, of op de Molenweg, Duindoornweg of Moorpad in Bovenkarspel, of op de Rak, Provincialeweg of Bloementuin in Noord-Scharwoude, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers