ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Graveland - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Breukeleveen tot Zuid-Scharwoude en van Nibbixwoud tot 't Zand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Heerhugowaard tot Oudkarspel en van Edam tot Abbenes worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Taxuslaan, Venussingel of Joulestraat in Heerhugowaard of op de Haagwinde, Waterscheerling of Koolmand in Oudkarspel, of op de Pieter Claesstraat, Sternmeerhof of Molenwerf in Edam, of op de Rijksweg A44, Greveling of De Regtstraat in Abbenes, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Zuidschermer tot Blaricum en van De Rijp tot Wervershoof worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kanaaldijk (gem graft), Laanweg of Bloemendalerweg in Zuidschermer of op de Hoofdweg, Naarderweg of Oranje Nassaulaan in Blaricum, of op de Bellehof, Oranjestraat of Provincialeweg in De Rijp, of op de Grote Dam, Schuitvaerder of Praam in Wervershoof, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Hensbroek tot Bovenkarspel en van Heemskerk tot Muiden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de van Duivenvoordestraat, Mensonidesweg of Waterweidje in Hensbroek of op de La Reinelaan, Burgemeester van Bredastraat of Achter 't Rad in Bovenkarspel, of op de Laan van Assumburg, Twentestraat of Rousselstraat in Heemskerk, of op de Prinses Beatrixstraat, Constantijn Huygenslaan of Singelgracht in Muiden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers