ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Graveland - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Den Burg tot Nibbixwoud en van Overveen tot Heemstede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schoonoordsingel, Akenbuurt of Boogerd in Den Burg of op de Rietgans, Kolgans of Kerkelaan in Nibbixwoud, of op de Militairenweg, Zeeweg of Vrijburglaan in Overveen, of op de Kanaalweg, M. Bolstraplein of Meijerslaan in Heemstede, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Breukeleveen tot Zaandijk en van Oudesluis tot IJmuiden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Purmerend tot De Rijp en van Avenhorn tot Bergen (NH) worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pablo Nerudastraat, Alligatorstraat of Anjelierenstraat in Purmerend of op de Westerstraat, Cairostraat of Merwedestraat in De Rijp, of op de Bellehof, Oosteinde of Venbuurt in Avenhorn, of op de Kleine Dam, De Fuik of Drecht in Bergen (NH), wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Oudendijk tot Zaandam en van Purmer tot Egmond aan Zee worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Buurtschooterpad, Dorpsweg of Zomerdijk in Oudendijk of op de Korte Ringweg, Ringweg of A.S. Talmaplein in Zaandam, of op de Purmerdijk E, Edammerweg E of Oosterweg E in Purmer, of op de Burgemeester Eymaplein, Westeinde of Jan Dirk z'n Dal in Egmond aan Zee, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers