ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravendeel - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Gravendeel tot 's-Gravenhage en van Den Haag tot 's-Gravenzande worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Platte Schenkel, Dagpauwoog of Smidsweg in 's-Gravendeel of op de Smidsweg, Beneden Strijensedijk of Dirk Barthweg in 's-Gravenhage, of op de Koxwater, Van Goghstraat of Oude Molstraat in Den Haag, of op de Roelofsstraat, Moskousingel of Kerkhoflaan in 's-Gravenzande, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Lisse tot Schelluinen en van Kwintsheul tot Herkingen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vincent van Goghstraat, Schorpioen of Ter Beek in Lisse of op de Kievitstraat, Rietweg of Brederodeweg in Schelluinen, of op de De Lessenaar, Elzenhove of De Imker in Kwintsheul, of op de Kwintlaan, Van der Dussenlaan of Riviergrondel in Herkingen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Schoonhoven tot Roelofarendsveen en van Nieuwe-Tonge tot Valkenburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schuttersvlucht, Waterviolier of Weergang in Schoonhoven of op de Madame Curiehof, Galvanistraat of Pascalplein in Roelofarendsveen, of op de Geestweg, Roelofoever of Noordhoek in Nieuwe-Tonge, of op de Battenoordse Zeedijk, Finlandplein of Battenoordsedijk in Valkenburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers