ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravendeel - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Capelle aan den IJssel tot Leidschendam en van Hoogmade tot Oud Ade worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Telemannstraat, Elisabeth Musch erf of Tosca in Capelle aan den IJssel of op de Noordsingel, Van Ruytenburghlaan of Weidestraat in Leidschendam, of op de Doeskade, Voorofsekade of Oude Kerkweg in Hoogmade, of op de Bospad, Pastoor Schramaweg of Akkerslootpolder in Oud Ade, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Hoogvliet Rotterdam tot Den Haag en van Vrouwenakker tot Rhoon worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Siegfriedpad, Iskanderhof of Volkstuinlaan in Hoogvliet Rotterdam of op de Spieringstraat, Nabuccostraat of Westzijdsepad in Den Haag, of op de Vier Heemskinderenstraat, Van Hoornestraat of Prinses Alexialaan in Vrouwenakker, of op de Oude Middenweg, Goetlijfpad of Ruisvoornvijver in Rhoon, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Zoeterwoude tot Driebruggen en van Gorinchem tot Melissant worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Papeweg, Rodenburgstraat of Zwanebloemlaan in Zoeterwoude of op de Burgemeester Groenenbergstraat, Laageind of Beukenlaan in Driebruggen, of op de Moerbeihof, Zuidkade of Poppelendam in Gorinchem, of op de Leeuwenhofje, Theodorus Boomstraat of Nieuwstad in Melissant, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers