ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravendeel - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Bleskensgraaf ca tot Haastrecht en van 's-Gravendeel tot Voorburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Klaverpad, Koekoekspad of Abbekesdoel in Bleskensgraaf ca of op de Korenbloemplaats, Abbekesdoel of Hondsdrafstraat in Haastrecht, of op de Oost-Vlisterdijk, Kuiperstraat of Wilgendreef in 's-Gravendeel, of op de Van der Ledestraat, Peperstraat of Koekoekstraat in Voorburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van De Lier tot Westmaas en van Rotterdam tot Middelharnis worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Hondert Margen, Abel Tasmanlaan of Achterlaantje in De Lier of op de Jan van de Laarweg, Ambachtswerf of van Hamalstraat in Westmaas, of op de Mariendaal, Zuidernesse of Kreupeleweg in Rotterdam, of op de Zuideinde, Frobenstraat of Indische tuin in Middelharnis, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Bergambacht tot Bleskensgraaf ca en van Alblasserdam tot Schoonhoven worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Terreplein, Kanteel of Kadijkselaan in Bergambacht of op de Benedenberg, 'T Hooge Zand of Pleinstraat in Bleskensgraaf ca, of op de Melkwegplein, Leeuwerikstraat of Fluitekruidstraat in Alblasserdam, of op de Graafstroomstraat, Vlietweg of Heulenslag in Schoonhoven, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Abbenbroek tot Kinderdijk en van Oude Wetering tot Dirksland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkweg, Abtstraat of Molendijk in Abbenbroek of op de Lekweg, Veerdam of Schansweg in Kinderdijk, of op de Middelkade, Vrij en Blij-straat of Schansweg in Oude Wetering, of op de Kanaalweg, Burgemeester Peeklaan of Burgemeester Vostersstraat in Dirksland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers