ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravendeel - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Zevenhoven tot Kinderdijk en van Rijswijk tot Koudekerk aan den Rijn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vogelwikke, Park Sans Souci of Park Beau Rivage I in Zevenhoven of op de Puntweg, Overwaard of Vrij en Blij-straat in Kinderdijk, of op de Beatrixweg, Veerdam of Margrietweg in Rijswijk, of op de Cobbenhagenstraat, van Gijnstraat of H. Gerhardlaan in Koudekerk aan den Rijn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Oude Wetering tot Gouderak en van Puttershoek tot Nieuw-Lekkerland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Speenkruid, Vrouw Vennepolder of Plantage in Oude Wetering of op de Boezemsingel, Gouderakse Tiendweg of Kattendijk in Gouderak, of op de J. Huurmanlaan, Het hofje van Tom of Smitsstraat in Puttershoek, of op de Grondzeiler, Ring of Irenestraat in Nieuw-Lekkerland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Dirksland tot Oude-Tonge en van Berkenwoude tot Krimpen aan den IJssel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wilgenlaan, Bachplantsoen of Nieuwstraat in Dirksland of op de Tramweg, Ovenkeetweg of Secr. Rooijlaan in Oude-Tonge, of op de Bastingstraat, Eisenhowerlaan of Trumanstraat in Berkenwoude, of op de Heerendijk, Koningsspilstraat of Kennedystraat in Krimpen aan den IJssel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Driebruggen tot Maasvlakte Rotterdam en van Maasvlakte Rotterdam tot Hekelingen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Poppelendam, Wilgenlaan of Berkenpad in Driebruggen of op de Pauw Boerefijnpad, Noordkade of Gruttolaan in Maasvlakte Rotterdam, of op de Voornse Meeroever, Makassarstraat of Ormoesstraat in Maasvlakte Rotterdam, of op de Krabbeweg, Koerilenstraat of Hainanstraat in Hekelingen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers