ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenhage - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Gravenhage tot Den Haag en van 's-Gravenzande tot Groot-Ammers worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Aagje Dekenlaan, Vliegwielstraat of Albertus Freesestraat in 's-Gravenhage of op de Vliegenvangerlaan, Oosterhesselenstraat of Hilgersstraat in Den Haag, of op de Brasserhoutweg, Twickelstraat of Gouwestraat in 's-Gravenzande, of op de Kortenhoefsestraat, Jan de Weertstraat of Bosbesstraat in Groot-Ammers, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Vrouwenakker tot Rozenburg en van Stolwijk tot Zwammerdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vrouwenakker, Nieuveens Jaagpad of Ruigekade in Vrouwenakker of op de Kamillenplaats, Bernhardstraat of Zwaluwenhof in Rozenburg, of op de Groeneweg, Industrieweg of Veldzoom in Stolwijk, of op de Jan Steenlaan, Weide of Benedenheulseweg in Zwammerdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Noordwijkerhout tot Rijnsaterwoude en van Rijnsaterwoude tot Zuidland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dijkzicht, Dorpsstraat of Sint Aloysiuslaan in Noordwijkerhout of op de Schoolstraat, Herenweg of Venelaan in Rijnsaterwoude, of op de Meerbon, Venelaan of Overbuurt in Rijnsaterwoude, of op de Oude Watering, Ds A S Talmastraat of Prins Bernhardstraat in Zuidland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers