ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenhage - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Gravenhage tot Den Haag en van 's-Gravenzande tot Groot-Ammers worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Twentstraat, Kapelaan Meereboerweg of Borstelbies in 's-Gravenhage of op de Lijnstraat, Damasstraat of De Eerensplein in Den Haag, of op de Winkelhaak, Kalhuisplaats of Doornstraat in 's-Gravenzande, of op de Hugo Coenraadspad, Wandelgangen of Dr. C. Hofstede de Grooterf in Groot-Ammers, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Europoort Rotterdam tot De Zilk en van Ooltgensplaat tot Den Hoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Elbeweg, Sûreweg of Scheldeweg in Europoort Rotterdam of op de Europaweg, Europaweg of Rijndwarsweg in De Zilk, of op de Goudenregenstraat, Hoekgat of Stockweide in Ooltgensplaat, of op de Sluisweg, Lijsterbesstraat of Beneden Molendijk in Den Hoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Bodegraven tot Honselersdijk en van Zwartewaal tot Oegstgeest worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Leeuwerik, Wilgenoord of Appelgaard in Bodegraven of op de Ereprijs, Pastorieplein of Burgemeester G.R. Vonklaan in Honselersdijk, of op de Condorhorst, Biesbos of Broekpolderlaan in Zwartewaal, of op de Broekkade, Adelaarshorst of Buizerdhorst in Oegstgeest, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers