ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenhage - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Vondelingenplaat Rotterdam tot Leiderdorp en van Zuidland tot Goudriaan worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vondelingenweg, Butaanweg of Tankhoofd in Vondelingenplaat Rotterdam of op de Vondelingenweg, Venkelweg of Propaanweg in Leiderdorp, of op de Statendaalder, Warmoesland of Waterbieskreek in Zuidland, of op de Leviestraat, Drogendijk of Zuivelkreek in Goudriaan, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Naaldwijk tot Hellevoetsluis en van Roelofarendsveen tot Nieuwerkerk aan den IJssel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Donnerlaan, Emmastraat of Appelstraat in Naaldwijk of op de Heliniumstraat, Butskop of Snaveldolfijn in Hellevoetsluis, of op de Waterpoortstraat, Boutweg of Sportlaan in Roelofarendsveen, of op de Schoolplein, van der Bijlstraat of Saffier in Nieuwerkerk aan den IJssel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Schipluiden tot Wassenaar en van Schipluiden tot Melissant worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Van Wijklaan, Laan van Piet van der Ende of Sophia van Woupad in Schipluiden of op de Burmanlaan, Schelpsloot of Hillenaarlaan in Wassenaar, of op de Ommedijk, Rozemond of Vrouw Avenpad in Schipluiden, of op de Maximastraat, Julianaweg of Margrietlaan in Melissant, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers