ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenhage - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van De Lier tot Gouda en van Moordrecht tot Nootdorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Achterlaantje, Coldenhovelaan of Doys van der Doesstraat in De Lier of op de Kralingerpad, 't Perron of Oostlaan in Gouda, of op de Rhijnvis Feithstraat, Poldermolendreef of Lem Dulstraat in Moordrecht, of op de Boerderijlaan, Westeinderhof of Oostbaan in Nootdorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Bodegraven tot Gorinchem en van Hoogvliet Rotterdam tot Wateringen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Winde, Warmoeskade of Aakpad in Bodegraven of op de Margrietstraat, Vrouwenmantel of Hoefblad in Gorinchem, of op de Orakellaantje, Lindelaantje of Vossenhol in Hoogvliet Rotterdam, of op de Middenbaan-Noord, Janswaal of Reiger in Wateringen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Koudekerk aan den Rijn tot Krimpen aan den IJssel en van Krimpen aan den IJssel tot Puttershoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de J.G. van der Stoopweg, Jaagpad of Ridderhoflaan in Koudekerk aan den Rijn of op de Prinses Irenestraat, Tollweide of Toepad in Krimpen aan den IJssel, of op de Aquamarijn, Vlinderslag of Esdoornhof in Krimpen aan den IJssel, of op de Steenplaats, Oude Tiendweg of Sportln in Puttershoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers