ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenhage - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Maasvlakte Rotterdam tot Hazerswoude-Rijndijk en van Woerdense Verlaat tot Maasvlakte Rotterdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tsugarustraat, Aziëweg of Makassarstraat in Maasvlakte Rotterdam of op de Sontstraat, Dardanellenstraat of Bruinvisweg in Hazerswoude-Rijndijk, of op de Gemeneweg, Rozenburg of Frederikshoeve in Woerdense Verlaat, of op de Melkweglaan, Joseph Haydnlaan of Joseph Haydnlaan in Maasvlakte Rotterdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Naaldwijk tot Krimpen aan de Lek en van Nieuw-Beijerland tot Poeldijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bereklauw, De Dommel of De Zijpe in Naaldwijk of op de Witzand, Gezelstraat of Prins Bernhardstraat in Krimpen aan de Lek, of op de Kamillestraat, Weltevreden of De Hoop in Nieuw-Beijerland, of op de Tjalkstraat, Groenland of Looierijstraat in Poeldijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Stolwijk tot Kinderdijk en van Vondelingenplaat Rotterdam tot Barendrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Benedenkerkseweg, Wijdstraat of Schoonhovenseweg in Stolwijk of op de Hooiland, Benedenheulseweg of Stolwaardplein in Kinderdijk, of op de Smitweg, Margrietweg of Vrij en Blij-straat in Vondelingenplaat Rotterdam, of op de Molenstraat, Schansweg of Smitweg in Barendrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Warmond tot Strijensas en van Waarder tot Brandwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mgr. Aengenentlaan, Waagdam of Dorpsstraat in Warmond of op de Suze Groenewegstraat, Sassedijk of Nieuweweg in Strijensas, of op de Prinses Irenestraat, Kerverland pad of Oosteinde in Waarder, of op de Prins Clausstraat, Prins Constantijnstraat of Kerverland in Brandwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers