ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenhage - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Middelharnis tot Oude Wetering en van Streefkerk tot Sommelsdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schoolstraat, Munnike Putseweg of Van Leeuwenhoekweg in Middelharnis of op de Kreeklaan, Oostmoerse Scheidweg of Bergweg in Oude Wetering, of op de Boeier, Rembrandt van Rijnsingel of Burgemeester van Wichenlaan in Streefkerk, of op de Halfweg, Dorpsstraat of Beneden Tiendweg in Sommelsdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Ouddorp tot Ammerstol en van Lisse tot Langerak worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burgemeester Hermansweg, Achterweg of Julianaweg in Ouddorp of op de Smalle Einde, Klepperstee-Mimosa of Weststraat in Ammerstol, of op de Aan de Botersloot, Grote Kerkstraat of Meubelmakerstraat in Lisse, of op de Rosa Spierstraat, Wagenstraat of Meidoornplantsoen in Langerak, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Zuidland tot Zwartewaal en van Bodegraven tot Brandwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoofd, Zuivelkreek of Dr A Kuyperstraat in Zuidland of op de Neptunuslaan, Weverslaan of Wethouder P Woltersstraat in Zwartewaal, of op de Molendijk, Korte Welleweg of Ossewei in Bodegraven, of op de Ierlandweg, Dammekade of Stadhouderslaan in Brandwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Ter Heijde tot Haastrecht en van Nieuwe-Tonge tot Oud-Beijerland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Duinhof, Arie Tukstraat of De Wurft in Ter Heijde of op de Piet Heinstraat, Van Speykstraat of Heemskerkstraat in Haastrecht, of op de Veerstraat, Wagenmakersstraat of Zwenkgras in Nieuwe-Tonge, of op de Dunantstraat, Hoenkoopse Rijweg of Jan van Arkelstraat in Oud-Beijerland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers