ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenhage - Zelf kruiden, bloemen en groentes kweken.

Super leuk om in plaats van een groetenboer of kruidenier zelf plantjes te planten en over te poten! Ook bij ons gewoon bij team Buxus-vervanger in het assortiment!

Leuk aan de gang met zaden en kruidenplanten om te weten waar je kruiden vandaan komen.

Een tomaat of aardbei plukken uit eigen tuin of balkon? Geen probleem! Gewoon en gemakkelijk water uit de kraan en een van onze {tekst10,link2) of mini serres/ kasjes met zaden en op de vensterbank, achter het raam of zelf voor de fanatiekelingen onder een plantenlamp laten ontkiemen en groeien.

Van Reeuwijk tot 's-Gravendeel en van Oud-Alblas tot Nieuwerkerk aan den IJssel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kooidijk, Harlekijnpad of Reesveld in Reeuwijk of op de Dorus Rijkersstraat, Treebord of Bitterzoet in 's-Gravendeel, of op de Kortestraat, Viltwg of Braakstraat in Oud-Alblas, of op de Vijverhof, Naaldweg of Atalanta in Nieuwerkerk aan den IJssel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

We hebben voor ieder wat wils, uiteraard is zijn deze {tekst10,link2) niet alleen voor de kinderen om te leren hoe planten groeien en bloeien. Waar komt het Groenten en fruit vandaan? Uit de supermarkt…. Ja dat kan ook. Hoe leuk om aan de gang te gaan met zaden om aardbeien, zonnebloemen, pepers, paprika’s of verschillende keukenkruidenzelf te laten groeien?

{tekst10,link2)

Leuk om het voorjaar al binnen te beginnen en de planten zo buiten in de volle grond of op het balkon, terras in grotere potten te laten uitgroeien tot volwaardige planten.

Wat hebben we te bieden op het gebied van groentezaden, kruidenplanten, tuinkruiden, fruit en bloemenzaden? Best wel een leuke assortiment, en heb je een beetje geluk nodig? Probeer dan eens het potje met klavertjes vier, tevens ook erg leuk om deze klavertjesvier cadeau te doen. Wil je dat iemand aan je blijft denken? Pak dan het Vergeet-me-nietje, deze is ook erg leuk en kan gewoon daarna in de tuin gepland worden en zal elk jaar terugkomen!

Ze zomerbloeiers.die je zelf kan kweken met onze zaden zijn de volgende bloemzaden;

Margrietjes, vergeet-me-nietjes, zonnebloemen en de zaadbom met zomerbloeiers.

Van Waal tot Heerjansdam en van Delfgauw tot Bleskensgraaf ca worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Waal, Lekdijk of Kromme Nering in Waal of op de Warande, Lindtsedijk of Overslagweg in Heerjansdam, of op de Sluiswachterstraat, Karitaatmolenpad Noord of Blassekijnstraat in Delfgauw, of op de Klaverpad, Vlietweg of Dotterbloemstraat in Bleskensgraaf ca, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Wil je iets te eten kweken of de kruidenplanten die daarbij horen? Check de volgende zaden;

Bieslook, Dille, Snijselderij, Peterselie, Majoraan,Basilicum , Cherry tomaatjes,paprika , aardbei, Chili pepers

We hebben zelfs voor onze kattenliefhebbers het bekende zaadbom voor een goede darmflora voor de katten.

Van Sommelsdijk tot Krimpen aan de Lek en van Mijnsheerenland tot Botlek Rotterdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nicolaas Beetsstraat, Trambaan of Frederik van Eedenstraat in Sommelsdijk of op de Klampenmeet, Sperwer of Vink in Krimpen aan de Lek, of op de Barkstraat, Visserijstraat of Molenweg in Mijnsheerenland, of op de Tiendweg-West, Breekade of Noord in Botlek Rotterdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers