ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's Gravenmoer - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's Gravenmoer tot Groeningen en van Haaren tot Haarsteeg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoofdstraat, Hollandse Tuin of Stevenshof in 's Gravenmoer of op de Hultenhoek, de Wittenberg of de Wittenberg in Groeningen, of op de Voortweg, Kevelaersedijk of Gildenhoed in Haaren, of op de Kovelsweg, Köppenstraat of Oude Kerkweg in Haarsteeg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Vortum-Mullem tot Venhorst en van Sprang-Capelle tot Sint-Michielsgestel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Hees, Luinbeekweg of Haltestraat in Vortum-Mullem of op de Bosch-Akker, Haltestraat of de Steeg in Venhorst, of op de Zanddelweg, Meidoornstraat of Statenweg in Sprang-Capelle, of op de Leeuwerik, Leiweg of Korte Nieuwstraat in Sint-Michielsgestel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van De Mortel tot Gemert en van Biezenmortel tot Bladel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tereyken, De Bleek of Abtshof in De Mortel of op de Vossenheuvel, Bakelseweg of Reijseweg in Gemert, of op de Schoor, Den Hoek of Kouter in Biezenmortel, of op de Heijtsveld, Pastoor Poellplein of Kapelaanstraat in Bladel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers