ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's Gravenmoer - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's Gravenmoer tot Groeningen en van Haaren tot Haarsteeg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Werf, Molendijk of Klipper in 's Gravenmoer of op de de Wittenberg, De Wittenberg of Groeningsestraat in Groeningen, of op de De Wittenberg, Molenweg of de Schans in Haaren, of op de Putterpad, Posthoorn of Gildetromstraat in Haarsteeg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Giessen tot Drimmelen en van Boxmeer tot Loon op Zand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Karbogerd, Bedrijvenstraat of Twee Zalmenstraat in Giessen of op de Wilgenweg, Dorpsstraat of Oud Drimmelen in Drimmelen, of op de Hans Horrevoetskade, Beverpad of Stevenaak in Boxmeer, of op de Piet Heinstraat, Kerkpad of Raaf in Loon op Zand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Babyloniënbroek tot Elshout en van Vinkel tot Rosmalen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Biesheuvel, Hill of Pompveldsekade in Babyloniënbroek of op de Theodorus Rijkenstraat, Fortweg of Pastoor Beckersstraat in Elshout, of op de Cissenlaan, Wilgenstraat of Weerscheut in Vinkel, of op de Koksteeg, Waterleidingstraat of Vlietdijkpad in Rosmalen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers