ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's Gravenmoer - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Nuenen tot Someren en van Halsteren tot Breda worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Varenpad, Kookersdreef of Schoutse Vennen in Nuenen of op de Kerkweg, Gezandebaan of Schutsakkers in Someren, of op de Boomdijk, Zouteloop of Oude Beijmoerseweg in Halsteren, of op de Nelson Mandelaplein, Adriaan van Bergenstraat of Hilbergsedreef in Breda, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Giessen tot Soerendonk en van Westerbeek tot Wagenberg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schoolstraat, Giessensesteeg of Transportstraat in Giessen of op de De Moosten, Dorpsstraat of 't Schutje in Soerendonk, of op de Stevensstraat, Den Eik of Vredepeelweg in Westerbeek, of op de Elsakker, Linnenwever of Akkerstraat in Wagenberg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Sambeek tot Haaren en van De Rips tot Helenaveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de den Urling, Korte Sint Janslaan of Heikant in Sambeek of op de Heikant, Heikantse Peelweg of Zandsteeg in Haaren, of op de Hoge Dries, Lage Raam of Kerkstraat in De Rips, of op de Oude Rips, Van Deursenplein of De Pionier in Helenaveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers