ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's Gravenmoer - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Helmond tot Teteringen en van Prinsenbeek tot Terheijden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Varenschut, Johanna van Vlaanderenstraat of Witrijt in Helmond of op de Berkenlaar, Geerveld of Meerberg in Teteringen, of op de Brouwersbos, Nijvelstraat of Den Elst in Prinsenbeek, of op de Mr. Aalbersestraat, Laakdijk of Abtslaan in Terheijden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Uden tot Etten-Leur en van Dinteloord tot Ravenstein worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Duizendschoonstraat, Missielaan of Muziekplein in Uden of op de Memmoerheidedreef, Kievit of Moeskes in Etten-Leur, of op de Molendijk, Banmolen of Kortenaerstraat in Dinteloord, of op de Prinses Irenestraat, Van den Boogaardstraat of Mgr. Borretlaan in Ravenstein, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Geldrop tot Boekel en van Westerbeek tot Andel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Peulland, Dravikstraat of Leemkuylen in Geldrop of op de Molenstraat, van der Horststraat of Mezenlaan in Boekel, of op de Kerkstraat, Boveneind of 't Zand in Westerbeek, of op de Putterplein, Middenweg of Kennedylaan in Andel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Oosteind tot Herpen en van Wouw tot Sprang-Capelle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Polderweg, Hoge Dijk of Brouwerijstraat in Oosteind of op de Heuvelstraat, Wooijstraat of Hendrik van Cuijkstraat in Herpen, of op de Torenhof, Kromveld of Lenaertsstraat in Wouw, of op de Leiweg, Leeuwerik of Loonsestraat in Sprang-Capelle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers