ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's Gravenmoer - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Vierlingsbeek tot Westerhoven en van Moerstraten tot Chaam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rond 't Roekebos, Beekstraat of Handwijzer in Vierlingsbeek of op de de Roei, Binnendùr of Kloosterhof in Westerhoven, of op de Ekkerweg, Kerkstraat of Leemskuilen in Moerstraten, of op de Laagweg, Diefhoekstraat of Gareelweg in Chaam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Uden tot Budel-Schoot en van Andel tot Waardhuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Muffelke, Karlingerweg of Symfonie in Uden of op de Poelpad, Adam van Moorselstraat of Jacob Clementstraat in Budel-Schoot, of op de Lijsterplein, Hoefweg of Gezetstraat in Andel, of op de Alminghoef, Waardhuizenseweg of Marinus van de Giesenhof in Waardhuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Heerle tot Berlicum en van Son en Breugel tot De Heen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Westelaarsestraat, Zoomvlietweg of Kerkpad in Heerle of op de Smitse, Hooghei of Nuenveld in Berlicum, of op de Beekjuffer, de Bontstraat of Kerkplein in Son en Breugel, of op de Helenahoeve, Princeweg of Hooidijk in De Heen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Hulsel tot Babyloniënbroek en van Heusden tot Valkenswaard worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kanten, Bosdijk of Molendijk in Hulsel of op de Midgraaf, Mostaardweg of Eendenveld in Babyloniënbroek, of op de Kluizendries, Gruttoweg of Mistweg in Heusden, of op de Weteringstraat, Karel Mollenstraat Zuid of Keersop in Valkenswaard, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers