ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenpolder - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Gravenpolder tot Grijpskerke en van Groede tot Hansweert worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Industriestraat, Ambachtshofje of Ruilverkavelingsweg in 's-Gravenpolder of op de Windhoek, Zwanenburgseweg of Jacob Catsstraat in Grijpskerke, of op de Herenweg, Ellenstraat of Catsweg in Groede, of op de Sluisburg, Krammer of Reeweg in Hansweert, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Heinkenszand tot Noordgouwe en van Serooskerke tot Sint-Annaland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vijverstraat, Kerklaan of Sloeweg in Heinkenszand of op de Oosterweegje, Merientje Visstraat of Heesterlustweg in Noordgouwe, of op de Prunjeweg, Serooskerkseweg of Zandwekken in Serooskerke, of op de Kerkeblokstraat, Bezaan of Vroonland in Sint-Annaland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Nieuwvliet tot Hansweert en van 's-Heerenhoek tot Yerseke worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Akkerweg, Prinses Wilhelminastraat of Ter Moere in Nieuwvliet of op de Schoolstraat, Zanddijk of Veerweg in Hansweert, of op de Lange Noordweg, Patrijzenpad of kapelaan Koningstraat in 's-Heerenhoek, of op de De Zaete, Burenpolderweg of Grintweg in Yerseke, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers