ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenpolder - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Gravenpolder tot Grijpskerke en van Groede tot Hansweert worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wilgestraat, klimopplein of Seringestraat in 's-Gravenpolder of op de Rorikshilweg, Schaepersbaene of Veldersweg in Grijpskerke, of op de Blekestraat, Krabbedijk of Rijksweg in Groede, of op de Werfdijk, Sloestraat of Kanaalstraat in Hansweert, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Driewegen tot Noordwelle en van Terhole tot Hoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Westerscheldetunnelweg, Smitsweg of M A Slaakwegstraat in Driewegen of op de Helleweg, Lagezoom of Jan Delstlaan in Noordwelle, of op de Molenhoek, Zeildijk of Rondweg Terhole in Terhole, of op de Lovenpolderstraat, Crocusstraat of Zevenhofstedenweg in Hoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Koudekerke tot Nieuwerkerk en van Zierikzee tot Zuiddorpe worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Boisotstraat, Strandweg of Westduin in Koudekerke of op de Oude Noordstraat, Agthoven of Magnoliastraat in Nieuwerkerk, of op de Plevierstraat, de Wittestraat of P.D. de Vosstraat in Zierikzee, of op de Boekweitstraat, Fortstraat of St. Marcusstraat in Zuiddorpe, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers