ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenpolder - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Zierikzee tot Oostkapelle en van Middelburg tot Ouwerkerk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Roerdompstraat, Watersnipstraat of Pottebakkerstraat in Zierikzee of op de Waterstraat, Berkenlaan of David Jansestraat in Oostkapelle, of op de Grootmede, Volkerakstraat of Goudplevierhof in Middelburg, of op de Nieuwe Ronde Blokweg, Den Domp of Laan der Wereldveteranen in Ouwerkerk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Scharendijke tot Zonnemaire en van Wolphaartsdijk tot 's-Heer Hendrikskinderen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Klippewekken, Brouwersdam buitenzijde of Ringdijk in Scharendijke of op de Haven van Bommenede, Oostweg of Zonnemairsedijk in Zonnemaire, of op de Zuiderlandweg, Stelletjesdijk of Prins Bernhardstraat in Wolphaartsdijk, of op de Oude Rijksweg, Filips de Goedestraat of Dr. Jan Koopmanspad in 's-Heer Hendrikskinderen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Oostburg tot Sint Jansteen en van Zuiddorpe tot Kats worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oudestad, Veerhoeklaan of Mr. P.C. Hennequinstraat in Oostburg of op de Geslechtendijk, Meidoornstraat of Jos Everaardstraat in Sint Jansteen, of op de Leeuwerikendreef, Moerspuistraat of Dorpsplein in Zuiddorpe, of op de Dorpsstraat, Kerkstraat of Dijkstraat in Kats, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Geersdijk tot Wolphaartsdijk en van Gapinge tot Hengstdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oostweg, Geersdijkseweg of Burgemeester P Wissestraat in Geersdijk of op de Veerweg, Leuterwegje of Barendswegje in Wolphaartsdijk, of op de Hof Vriezenveen, Schotsehoek of Dorpsstraat in Gapinge, of op de Blokweg, Dijk van de Klein Hengstdijkpolder of Karnemelkstraat in Hengstdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers