ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenpolder - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van 's-Heerenhoek tot Oostburg en van Ossenisse tot Sint-Annaland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Blikhoek, Willibrordusstraat of Molendijk in 's-Heerenhoek of op de Pallas, Vaartstraat of 't Vestje in Oostburg, of op de Hooglandsedijk, Kanaaldijk of Knuitershoek in Ossenisse, of op de Bezaan, Crooswijck of Muiterijweg in Sint-Annaland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Serooskerke tot Driewegen en van Ouwerkerk tot Colijnsplaat worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zandwekken, Huismeet of Dijkweg in Serooskerke of op de Kortedijk, Wolfhoekseweg of Trenteweg in Driewegen, of op de Nieuwe Ronde Blokweg, Oostweg of Weg vd Buitenlandse Pers in Ouwerkerk, of op de Magasjesweg, Emelissedijk of Oost-Zeedijk in Colijnsplaat, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Spui tot Gapinge en van Koudekerke tot Veere worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Spui, Graaf Jansdijk of Pootersdijk in Spui of op de Snouck Hurgronjeweg, Schotsehoek of Platteweg in Gapinge, of op de Lange Voorhout, Wielemakersbaan of Evertsenstraat in Koudekerke, of op de Vioskeweg, Smidspad of Bieweg in Veere, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Lewedorp tot Poortvliet en van Biervliet tot 's-Heer Hendrikskinderen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zwartebessenstraat, Burgemeester Vermetstraat of Sloestraat in Lewedorp of op de Lageweg, Stoofhof of Wilhelminastraat in Poortvliet, of op de Ter Wallestraat, Geuzenstraat of Corinaweg in Biervliet, of op de Dr. Jan Koopmanspad, Repelweg of Den Omloop in 's-Heer Hendrikskinderen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers