ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenzande - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Gravenzande tot Groot-Ammers en van Haastrecht tot Hardinxveld-Giessendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Andriessenlaan, Cederstraat of Beukenlaan in 's-Gravenzande of op de Oude Hooislag, Mr. Adriaan Duycklaan of Oostduinlaan in Groot-Ammers, of op de Nieuwpoortseweg, Veersedijk of Achterland in Haastrecht, of op de Elzenweg, Fazantstraat of Gelkenes in Hardinxveld-Giessendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Vrouwenakker tot Delfgauw en van Rijnsaterwoude tot Voorhout worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nieuveens Jaagpad, Ruigekade of Vrouwenakker in Vrouwenakker of op de Verlengde Spiegelmakerstraat, Graaf Willem II laan of Zeepziederstraat in Delfgauw, of op de Leidsevaart, Schoolstraat of Woudsedijk in Rijnsaterwoude, of op de Essenrode, Watermuntstraat of Agneshove in Voorhout, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Hillegom tot Noorden en van Nieuwerbrug aan den Rijn tot Oud-Beijerland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vincent van Goghsingel, Boutenswende of Raadhuisstraat in Hillegom of op de Voordijkseweg, Ir. J. Nysinghweg of Waterhoen in Noorden, of op de Graaf Adolfstraat, Weijland of Bekenespad in Nieuwerbrug aan den Rijn, of op de Graaf Adolfstraat, Burgemeester Bruntstraat of De Bree in Oud-Beijerland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers