ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenzande - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Den Hoorn tot Goudriaan en van Rijnsburg tot Middelharnis worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gantel, Oranje-Nassauplein of Bellefleur in Den Hoorn of op de Molenkade, Provincialeweg N216 of Brederodeplein in Goudriaan, of op de Christinalaan, Paedsenakker of Burgemeester Meijboomstraat in Rijnsburg, of op de Lorentz, Donkereweg of Heuvelweg in Middelharnis, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Sliedrecht tot Geervliet en van Hoogblokland tot Delft worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mezenstraat, Merwestraat of Vinkenstraat in Sliedrecht of op de Konijnendijk, Egmondplein of Noorddijk in Geervliet, of op de Lijndenplaats, Egmondplein of Palinckplaats in Hoogblokland, of op de Speenkruid, Hofstede of Bazeldijk in Delft, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Hoornaar tot Dirksland en van Zoeterwoude tot Den Hoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Groeneweg, Oranjepad of Dorpsweg in Hoornaar of op de Notenlaan, Straatdijk of Oudewei in Dirksland, of op de Diepenbrockstraat, Lageweg of Koetertje in Zoeterwoude, of op de Commandeurshof, Kooikersplein of Laan van Meerburg in Den Hoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers