ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenzande - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Heenvliet tot Rozenburg en van Ottoland tot Voorschoten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meeldijk, Leenweg of Doelenstraat in Heenvliet of op de Verdouwenhoeck, Schuttersstraat of Putteweye in Rozenburg, of op de Westererf, Lepelaarstraat of Mw. J. Aschoff-Stiermanlaan in Ottoland, of op de Nassaustraat, Stadhoudersplein of Beelaerts van Bloklandweg in Voorschoten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Oud-Alblas tot Roelofarendsveen en van Aarlanderveen tot Schelluinen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veerweg, Beemdweg of Koningin Julianaweg in Oud-Alblas of op de Kastanjelaan, Koningin Julianaweg of Wilgenlaan in Roelofarendsveen, of op de oeverloos, Vincent van Goghlaan of Poeloever in Aarlanderveen, of op de A. Honouthof, Maarten Bogaardhof of Van der Leeplein in Schelluinen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Ammerstol tot Dirksland en van Schoonhoven tot Sommelsdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Elftstraat, Industrieweg of Aan de Botersloot in Ammerstol of op de Bizetpad, Beatrixlaan of Voorstraat in Dirksland, of op de Secr. Rooijlaan, Kastanjelaan of Julianalaan in Schoonhoven, of op de Bij de Watertoren, Fleminghof of Bergeendstraat in Sommelsdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers