ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenzande - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Tinte tot Bergambacht en van Boskoop tot Driebruggen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Rik, Ruigendijk of Peltsersdijk in Tinte of op de 'T Hooge Zand, Burgemeester Huijbrechtstraat of Baron van Hardenbroeklaan in Bergambacht, of op de Karekiet, N210 rotonde De Wetering of Bloemengaarde in Boskoop, of op de Suringarstraat, Sijsjespeer of Meerburghstraat in Driebruggen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Ouddorp tot Groot-Ammers en van Maasdijk tot Stolwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hofdijksweg, Prins Hendrikweg of Vrijheidsweg in Ouddorp of op de De Gracht, Van Kerkwijkhof of Stoofweg in Groot-Ammers, of op de Schoonhovenseveer, Gruttostraat of Reigerstraat in Maasdijk, of op de Haarsteeg, Peppelweg of Gelkenes in Stolwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Lekkerkerk tot Achthuizen en van Vlaardingen tot 's-Gravendeel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jan Ligthartstraat, Smientstraat of Wetering-Oost in Lekkerkerk of op de 't Smalle Kampje, Roggetiende of Koninginneweg in Achthuizen, of op de Klimopstraat, Lageweg of Vroonweg in Vlaardingen, of op de Bommelsedijk, Lageweg of Blokseweg in 's-Gravendeel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Streefkerk tot Oud Ade en van Botlek Rotterdam tot Aarlanderveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Putstraat, Dorpsstraat of Elzenhof in Streefkerk of op de Zwanenpad, Boezem of Kerkstraat in Oud Ade, of op de Pastoor Görtzstraat, Zuidzijderweg of Dirk Thomaszstraat in Botlek Rotterdam, of op de Humberweg, Mannheimweg of Montrealweg in Aarlanderveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers