ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Gravenzande - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Bodegraven tot Benthuizen en van Monster tot Vierpolders worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Noordzijde, Westerhof of Dammekant in Bodegraven of op de Indoorweg, Piet Heinstraat of Emmakade in Benthuizen, of op de Jan Paulpad, Bentwoudlaan of Hogeveensepad in Monster, of op de Handelsstraat, Molenslootpad of Prins Willem-Alexanderplein in Vierpolders, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Nieuwe Wetering tot Noorden en van Gouderak tot Hoogblokland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ripselaan, Dwarsweg of Noordveenweg in Nieuwe Wetering of op de Dahliastraat, Anjerstraat of Voorweg in Noorden, of op de Smitsstraat, Kastanjehof of Iependaal in Gouderak, of op de Lekkerkerkse Kerkweg, Beijersewegje of Lindendaal in Hoogblokland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Honselersdijk tot Oud-Beijerland en van Wassenaar tot Wijngaarden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burg van Doornstraat, Dortlaan of 1e Van Reenenstraat in Honselersdijk of op de Van Buerenlaan, Biesbos of Van Brienenlaan in Oud-Beijerland, of op de Boterhof, van Goyenstraat of Schouw in Wassenaar, of op de Kwakscheweg, Jacob Roggeveenstraat of Laningpad in Wijngaarden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Gouderak tot Hoornaar en van Woubrugge tot Zuid-Beijerland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Snip, Middelblok of Wilgenhof in Gouderak of op de Johan Brouckplein, Hazepad of Snip in Hoornaar, of op de De Schans, Lage Giessen of Groeneweg in Woubrugge, of op de Eikenlaan, Wilhelminalaan of Herenweg in Zuid-Beijerland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers