ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Abtskerke - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Heer Abtskerke tot 's-Heer Arendskerke en van 's-Heer Hendrikskinderen tot 's-Heerenhoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bergweg, Zuidweg of v d Plasschestraat in 's-Heer Abtskerke of op de Nijverheidsstraat, Lange Achterweg of De Steeg in 's-Heer Arendskerke, of op de Verbartelweg, van Maelstedestraat of Jan van Renessestraat in 's-Heer Hendrikskinderen, of op de Vroonhoek, Heinkenszandseweg of van 't Westeindestraat in 's-Heerenhoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Terneuzen tot Vlissingen en van Sint Philipsland tot Oostdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Noordhof, Michiel de Ruijtersingel of Prof. Zeemanstraat in Terneuzen of op de Bilderdijklaan, Verkuijl Quakkelaarstraat of Schuitvaartstraat in Vlissingen, of op de Voorstraat, Lageweg of Luysterlaan in Sint Philipsland, of op de Nieuwlandse Binnendijk, Lavendeldijk of Nieuwlandseweg in Oostdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Scharendijke tot Hoedekenskerke en van Zuidzande tot Serooskerke worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kabbelaarsbankstraat, Strand of Veermanshof in Scharendijke of op de Nieuwe Veerweg, Papegaaistraat of Koningin Julianastraat in Hoedekenskerke, of op de Christoffelstraat, Zevenhofstedenstraat of Molenweg in Zuidzande, of op de de Padweie, Luijksberglaan of Poortstraat in Serooskerke, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers