ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Abtskerke - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Heer Abtskerke tot 's-Heer Arendskerke en van 's-Heer Hendrikskinderen tot 's-Heerenhoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Westhofsezandweg, Bimmelsweg of 's-Heer Abtskerksezandweg in 's-Heer Abtskerke of op de Bewestenwege, Wissekerkseweg of Raadhuisstraat in 's-Heer Arendskerke, of op de Verbartelweg, Te Werfstraat of Dr. Jan Koopmanspad in 's-Heer Hendrikskinderen, of op de Emmastraat, Jacoba van Beierenpad of Lange Noordweg in 's-Heerenhoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Burgh-Haamstede tot Noordgouwe en van Noordgouwe tot Sint Philipsland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Westboutweg, Oosterscheldelaan of Bouwmansweg in Burgh-Haamstede of op de Brouwerijstraat, Weeldijk of Oosterweegje in Noordgouwe, of op de Roterijdijk, Goudmijnweg of Verbrandemansweg in Noordgouwe, of op de Oostdijk, Julianastraat of Krabbenkreekstraat in Sint Philipsland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Groede tot Goes en van Brouwershaven tot 's-Heer Hendrikskinderen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mr. A. Roeststraat, Walendijk of Zeeweg in Groede of op de Lijsterbesstraat, Hoge Meet of Verrijn Stuartweg in Goes, of op de Herckenstein, Dapperweg of Sleepstraat in Brouwershaven, of op de Otto van Deventerstraat, Ruychrockstraat of Jan van Renessestraat in 's-Heer Hendrikskinderen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers