ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Abtskerke - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Sas van Gent tot Krabbendijke en van Middelburg tot Breskens worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Driekwartweg, Burg Hoefnagelsstraat of Burgemeester Wautersstraat in Sas van Gent of op de Wilhelminastraat, Ter Doest of Kerseplein in Krabbendijke, of op de Bergweg, 't Zanddorp of Eikenlaan in Middelburg, of op de Nieuwstraat, Burg. Gerritsenstraat of Windepad in Breskens, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Noordgouwe tot Sint Kruis en van Zierikzee tot Oostkapelle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Katte, Goudmijnweg of Donkereweg in Noordgouwe of op de Ketelaarstraat, Wilhelminaweg of Appelstraat in Sint Kruis, of op de Hammenstraat, Kemphaanstraat of P.D. de Vosstraat in Zierikzee, of op de Paulus Hollestraat, Berkenlaan of Kalfhoekseweg in Oostkapelle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Hengstdijk tot Sint-Annaland en van Westdorpe tot Zierikzee worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vogelweg, Meerdijk of Karnemelkpad in Hengstdijk of op de Ring, Havenplein of Noordstraat in Sint-Annaland, of op de Verkavelingsweg, Jan Dellaertstraat of Axelsestraat in Westdorpe, of op de Zilvermeeuwstraat, Pottebakkerstraat of Banjaartstraat in Zierikzee, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers