ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Abtskerke - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Terhole tot Hoek en van Scharendijke tot Oostdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zeildijk, Margaretsedijk of Rietstraat in Terhole of op de Innovatieweg, dr. Leenhoutsstraat of Fazantenlaan in Hoek, of op de Elkerzeeseweg, Ankerweg of Irenestraat in Scharendijke, of op de Vreijenpolderstraat, Moerdamme of Inundatieweg in Oostdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Brouwershaven tot Zaamslag en van Kloosterzande tot Bruinisse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schouwse Slag, Drilhoek of Ostrea in Brouwershaven of op de Rozemarijnstraat, Hellegatweg of Zaagstraat in Zaamslag, of op de Oosthof, John F. Kennedysingel of Nijverheid in Kloosterzande, of op de Molenweg "De Kreek" Fazantendreef, Lange Ring of Kerkstraat in Bruinisse, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Wilhelminadorp tot Retranchement en van Retranchement tot Hansweert worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lindenberghstraat, Brugstraat of A.Minderhoudstraat in Wilhelminadorp of op de Kanaalweg, Gerrit van Hoekestraat of Bastingsweg in Retranchement, of op de Zeedijk, Gerrit van Hoekestraat of Zanddijk in Retranchement, of op de Scheldemond, Reeweg of Zeedijk in Hansweert, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Kloosterzande tot Cadzand en van Grijpskerke tot Dreischor worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hulsterweg, Kruispolderkaai of Lange Munt in Kloosterzande of op de Koolsweg, Karekietstraat of 't Lage Duyn in Cadzand, of op de Loodhol, Reigershoutstraat of De Keijzerstraat in Grijpskerke, of op de Zuid Langeweg, Molenweg of Ring in Dreischor, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers