ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Abtskerke - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Oostkapelle tot Wilhelminadorp en van Graauw tot Borssele worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Begonialaan, Randduinweg of Groeneweg in Oostkapelle of op de Roodewijk, Stamperiusstraat of Kooiweg in Wilhelminadorp, of op de Emmaweg, Irisstraat of van Alsteindijk in Graauw, of op de Westsingel, Everingestraat of Vaathoekweg in Borssele, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Zierikzee tot Baarland en van Waarde tot Brouwershaven worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zandkreekstraat, de Cranestraat of Heul in Zierikzee of op de Westdorpseweg, Waardweg of Sint Jacobspolderweg in Baarland, of op de Koninginneweg, Lageweg of Coolhofflaan in Waarde, of op de Wethouder den Boerstraat, Loswal of Dapperweg in Brouwershaven, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Ellemeet tot Westdorpe en van Wolphaartsdijk tot Biervliet worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Haerde, Hakeweg of Schelpweg in Ellemeet of op de Autrichehavenweg, Kapittelstraat of Finlandweg in Westdorpe, of op de Vliedbergstraat, Watersportweg of Barendswegje in Wolphaartsdijk, of op de IJzendijkseweg, Magdalenadijk of Driewegenweg in Biervliet, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van 's-Gravenpolder tot Philippine en van Eede tot Sas van Gent worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kamperfoeliestraat, Klimopplein of Schoolstraat in 's-Gravenpolder of op de Eilandstraat, Kanaalpolderdijk of Schans in Philippine, of op de Vlasstraat, Oude Eedeweg of Doornstraatje in Eede, of op de Zandstraat, Coehoornstraat of Vogelschordreef in Sas van Gent, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers