ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Arendskerke - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Heer Arendskerke tot 's-Heer Hendrikskinderen en van 's-Heerenhoek tot Heikant worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ankervere, Meerkoetweg of Joosstraat in 's-Heer Arendskerke of op de Floris de Voogdstraat, Nieuwe Rijksweg of Spanjaardstraat in 's-Heer Hendrikskinderen, of op de de Winterstraat, Boonmanstraat of Raasstraat in 's-Heerenhoek, of op de Oudestraat, Schoolstraat of Oudestraat in Heikant, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Sint Jansteen tot Clinge en van Hengstdijk tot Kamperland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Martje van Wardje, Beukenlaan of van der Veldelaan in Sint Jansteen of op de Polenstraat, Woestijnestraat of Ferdinand Bolstraat in Clinge, of op de Hengstdijksekeiweg, Blokweg of Karnemelkstraat in Hengstdijk, of op de Scholeksterlaan, Ahornenlaan of Stekeldijk in Kamperland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Westdorpe tot Stavenisse en van Axel tot Grijpskerke worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Steeland, Kanaalweg of Koninginnestraat in Westdorpe of op de Keetenweg, Rijkebuurtweg of Stavenisseweg in Stavenisse, of op de Buijzestraat, Jeroen Boschstraat of Ingelandenlaan in Axel, of op de Frederik Barbarossaweg, Nieuw Erve of Mariekerkseweg in Grijpskerke, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers