ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Arendskerke - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Heer Arendskerke tot 's-Heer Hendrikskinderen en van 's-Heerenhoek tot Heikant worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Steeg, Lamoenweg of Sloeweg in 's-Heer Arendskerke of op de Jan van Renessestraat, Otto van Deventerstraat of Spanjaardstraat in 's-Heer Hendrikskinderen, of op de Bernhardweg West, Pastoor Wennenhof of Julianaweg in 's-Heerenhoek, of op de Kemelstraat, Margrietstraat of Kerkdreef in Heikant, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Nieuwvliet tot Kortgene en van Sirjansland tot Vlissingen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Crox Houcke, Nieuwvlietseweg of 's Gravelaarsweg in Nieuwvliet of op de Jonkvrouw Annadijk, Paardebloemwei of Torendijk in Kortgene, of op de Noord Hogeweg, Zandweg of Sportweg in Sirjansland, of op de Ketelmaker, Steengrachtstraat of Bellamypark in Vlissingen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Kats tot Hoofdplaat en van Kloetinge tot Kloetinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meulblok, Emelissedijk of 1e Deltaweg in Kats of op de Achterweg, Oesterput of Inlaag in Hoofdplaat, of op de Viaductweg, Kasteelweg of Wrangeweg in Kloetinge, of op de Godfried Bomanslaan, Koningin Julianastraat of Oostkeure in Kloetinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers