ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Arendskerke - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Sluiskil tot Vrouwenpolder en van Overslag tot Zuiddorpe worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nieuwe Kerkstraat, Kerkpad of Havenstraat in Sluiskil of op de Snouck Hurgronjeweg, Liebertsweg of Strand Vrouwenpolder in Vrouwenpolder, of op de 't Hoeksken, Moerbekepolderweg of Varempéstraat in Overslag, of op de Bonte Koe, Overslagseweg of 5e Oude Polderse binnenweg in Zuiddorpe, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Sas van Gent tot Westdorpe en van Wissenkerke tot Veere worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Annoijstraat, Buitenweg of 't Hoge Sas in Sas van Gent of op de Stekkerdoorsteek, Beatrixstraat of Papeschormenneken in Westdorpe, of op de Clausstraat, Oostmolenweg of Sluisdijk in Wissenkerke, of op de Kaai, Rijkendijk of Stadhuisstraat in Veere, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Hoek tot Arnemuiden en van Nieuwvliet tot Biervliet worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kanaalpolderweg, Beatrixstraat of Tramstraat in Hoek of op de Prins Clausstraat, Schutteplaatweg of Schorerstraat in Arnemuiden, of op de Cadzandseweg, Zwartegatsedijk of Nieuwehovendijk in Nieuwvliet, of op de Stelleweg, Weststraat of Schenkeldijk in Biervliet, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers