ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Arendskerke - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Vogelwaarde tot Kapelle en van Kloetinge tot Kerkwerve worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wilhelminastraat, Grindweg naar Hontenisse of Elzenstraat in Vogelwaarde of op de Biezelingseweg, De Stampertjes of Wemeldingse Zandweg in Kapelle, of op de Stadhoekweg, Pietersweg of Kuiterswegeling in Kloetinge, of op de Simonskerkestraat, Lokkersweg of Beatrixstraat in Kerkwerve, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Sirjansland tot Rilland en van Scharendijke tot Oostkapelle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerklaan, Lageweg of Dillingsweg in Sirjansland of op de Inkeloortstraat, Wachtpost of Zuidhof in Rilland, of op de Korenbloemstraat, Klippewekken of Hogeweg in Scharendijke, of op de Chrysantenlaan, Begonialaan of Asterlaan in Oostkapelle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Sirjansland tot Sirjansland en van Wilhelminadorp tot Wissenkerke worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dillingsweg, Sportweg of Noord Hogeweg in Sirjansland of op de Oudendijk, Korte Noordstraat of Hans de Vliegerhof in Sirjansland, of op de Katseveerweg, Langeweg of Kooiweg in Wilhelminadorp, of op de Scherpenisseweg, Provincialeweg of Zuidvlietstraat in Wissenkerke, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Sint-Annaland tot Sint-Maartensdijk en van Sint Philipsland tot Zuidzande worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vlietweg, Nieuwlandseweg of Zoetwaterweg in Sint-Annaland of op de Pluimpotweg, Plevierlaan of Galgepad in Sint-Maartensdijk, of op de Noordweg, Industrieweg of Hengelosestraat in Sint Philipsland, of op de Obijnsweg, Oostburgsestraat of Kokersweg in Zuidzande, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers