ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Arendskerke - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Noordgouwe tot Sint-Maartensdijk en van Borssele tot Noordwelle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Donkereweg, Van Eldikstraat of Stoofhof in Noordgouwe of op de Veerdijk, Weelweg of Galgepad in Sint-Maartensdijk, of op de Molenpad, Troyeweg of Wilhelminahofweg in Borssele, of op de Helleweg, Strand Renesse-Oost of Rampweg in Noordwelle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Hoedekenskerke tot Meliskerke en van Sint Philipsland tot Wilhelminadorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Noorddeeweg, Waardweg of Vrielingweg in Hoedekenskerke of op de De Plaastraat, Rapenburgweg of Tiendehofweg in Meliskerke, of op de Krabbenkreekstraat, Karreveld of Korte Schoolstraat in Sint Philipsland, of op de Philipskreek, Oosthavendijk of Kooiweg in Wilhelminadorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Grijpskerke tot Walsoorden en van Oostdijk tot Vogelwaarde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Reigershoutstraat, Nieuw Erve of Hoge Duvekotsweg in Grijpskerke of op de Perkstraat, Haventerrein of Havenstraat in Walsoorden, of op de 2e Vlietweg, Lavendeldijk of Moerdamme in Oostdijk, of op de Margaretsedijk, Plataanstraat of Ser Paulusstraat in Vogelwaarde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Ellewoutsdijk tot Sluis en van Kamperland tot Sint-Annaland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Steendammeweg, Inlaagdijk van 1887 of Hellewoudstraat in Ellewoutsdijk of op de Paspolder, Dinsdagstraat of Slagje in Sluis, of op de Noordstraat, Ekingen of Sophiaboulevard in Kamperland, of op de Tweede Bosdreef, F.M. Boogaardweg of Westweg in Sint-Annaland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers