ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Arendskerke - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Borssele tot Biervliet en van Vrouwenpolder tot Kuitaart worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Noordstraat, Monsterweg of Korte Noordweg in Borssele of op de Kapitalendam, Nolleweg of Angelinaweg in Biervliet, of op de Elzenoordlaan, Hoogh Plaetweg of Augustinushof in Vrouwenpolder, of op de Cathelijneweg, Molenstraat of Vitshoekdijk in Kuitaart, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Retranchement tot Retranchement en van Noordwelle tot Kapelle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molenstraat, Gerrit van Hoekestraat of Dorpsstraat in Retranchement of op de Eindstraat, Zeedijk of Pompedijkje in Retranchement, of op de Hoefijzer, Hakeweg of Wellandweg in Noordwelle, of op de Molenwater, Havenweg of Kerkplein in Kapelle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Hansweert tot Domburg en van Poortvliet tot Eede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dijkstraat, Reeweg of Binnenhaven in Hansweert of op de Herenweg, Eb en Vloed of Jhr. de Casembrootplein in Domburg, of op de Havenweg, Roolandsedijk of Lange Zandweg in Poortvliet, of op de Schoolstraat, Lievestraat of Sara Beytsweg in Eede, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Krabbendijke tot Hoedekenskerke en van 's-Heer Abtskerke tot Tholen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Deltastraat, Oostweg of Enden in Krabbendijke of op de 's-Gravenpoldersestraat, Donkershoekstraat of Waardweg in Hoedekenskerke, of op de Sint Pietersdijk, van de Plasschestraat of 's-Heer Abtskerksezandweg in 's-Heer Abtskerke, of op de Buitenkamer, Oudelandsestraat of Contr' Escarpe in Tholen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers