ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Hendrikskinderen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Heer Hendrikskinderen tot 's-Heerenhoek en van Heikant tot Heinkenszand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nieuwedijk, van Maelstedestraat of Filips de Goedestraat in 's-Heer Hendrikskinderen of op de Pakhuisstraat, Vermuestraat of Middelburgsestraat in 's-Heerenhoek, of op de Heidedijk, Vlasstraat of Zwingelweg in Heikant, of op de Stelleweg, Merelhof of Oude Kraaijertsedijk in Heinkenszand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Waterlandkerkje tot Retranchement en van Sirjansland tot Oostburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gouden Polderdijk, Sint Lievensdijk of Molenstraat in Waterlandkerkje of op de Oudelandseweg, Wachtsluis of Jan Buucstraat in Retranchement, of op de Grevelingenstraat, Kerklaan of Bredeweg in Sirjansland, of op de Schorpioen, Walstraat of Prins Mauritsstraat in Oostburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Sas van Gent tot Heikant en van Serooskerke tot Kloetinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Driekwartweg, van Puyveldestraat of Martinastraat in Sas van Gent of op de Wildelandenstraat, Polenlaan of Pastoor Doensstraat in Heikant, of op de Haven Serooskerke, Huismeet of Dorpshuisstraat in Serooskerke, of op de Pietersweg, Stadhoekweg of Wrangeweg in Kloetinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers