ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Hendrikskinderen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Heer Hendrikskinderen tot 's-Heerenhoek en van Heikant tot Heinkenszand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de van Maelstedestraat, Jacoba van Beierenstraat of Sinoutskerkseweg in 's-Heer Hendrikskinderen of op de Emmastraat, Molendijk of Stoofweg in 's-Heerenhoek, of op de Groenstraat, Kemelstraat of Zandrug in Heikant, of op de Reigerstraat, Slake of Kerkdreef in Heinkenszand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Sint Philipsland tot Veere en van Hoek tot Retranchement worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mosselkreekstraat, Kreekweg of Luysterlaan in Sint Philipsland of op de Kapellestraat, Moucheronhof of Janna van Halewijnpad in Veere, of op de Kreekweg, Noordstraat of Azaleastraat in Hoek, of op de Grote Christoffelstraat, Wachtsluis of Prins Mauritsstraat in Retranchement, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Noordwelle tot Sint-Maartensdijk en van Oostdijk tot Gapinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dorpsring, Bouwmansweg of Zuidwelleweg in Noordwelle of op de Kluutlaan, Molenstraat of Galgepad in Sint-Maartensdijk, of op de Lapdijk, Nieuwlandse Binnendijk of Rabeelshoek in Oostdijk, of op de van 't Hoffweg, Meiwerfweg of Kreekweg in Gapinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers