ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Hendrikskinderen - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Oosterland tot Yerseke en van Overslag tot Heikant worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Groenendaal, Suzanna Maria Loncquestraat of Polderwegje in Oosterland of op de ten Houtenstraat, van Tienhovenstraat of Schuitweg in Yerseke, of op de Zuiddorpseweg, Zijpstraat of 't Hoeksken in Overslag, of op de Magdalenastraat, Zandrug of Heuvelstraat in Heikant, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Kamperland tot Arnemuiden en van 's-Heer Hendrikskinderen tot Axel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Blonsplein, Waterlijn of Campen in Kamperland of op de Burgemeester Hackstraat, De Schone Waardin of Oostgat in Arnemuiden, of op de Repelweg, Plein of Verbartelweg in 's-Heer Hendrikskinderen, of op de Generaal Meijerstraat, Nassaustraat of Pouckedijk in Axel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Hansweert tot Oudelande en van Sluiskil tot 's-Heerenhoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eendracht, Sluisburg of Schoolstraat in Hansweert of op de Iseweg, 't Zwint of Tolhoekweg in Oudelande, of op de Binnendijk, Bontepolderstraat of Putweg in Sluiskil, of op de van 't Westeindestraat, Stooflaan of 's-Heerenhoeksedijk in 's-Heerenhoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers