ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Hendrikskinderen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Poortvliet tot Ovezande en van Geersdijk tot Tholen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Smidsstraat, Philips de Goedestraat of Achterstraat in Poortvliet of op de Molenweg, Mauritsstraat of Padwei in Ovezande, of op de Zuidweg, Willempoldersedijk of Westweg in Geersdijk, of op de Schietbaan, Hoogaarsstraat of Vlasmarkt in Tholen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Oost-Souburg tot Nisse en van Noordwelle tot Terneuzen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Citadel, Ijsselstraat of Doornluststraat in Oost-Souburg of op de Daniëlswegeling, Kraaijenwegeling of Nissezandweg in Nisse, of op de Lange Moermondsweg, Zuidwellewekken of Kuijerdamseweg in Noordwelle, of op de Margarethaplein, Crocusstraat of Albatros in Terneuzen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Kuitaart tot Zoutelande en van Terneuzen tot Terhole worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cathelijneweg, Meerdijk of Mispad in Kuitaart of op de Timmermansstraat, Oranjeplein of Alk in Zoutelande, of op de Waterfront, Vogellaan of Keizermantel in Terneuzen, of op de Rondweg Terhole, Meerdijk of Vlietstraat in Terhole, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Noordgouwe tot Biggekerke en van Meliskerke tot Colijnsplaat worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 't Poldertje, Oosterweegje of Stoofhof in Noordgouwe of op de Korte Oostweg, Wagenmakersstraat of Vliedberg in Biggekerke, of op de Mariekerke, Tiendehofweg of Boomweg in Meliskerke, of op de Molenweg, 1e Deltaweg of Ringweg in Colijnsplaat, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers