ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heer Hendrikskinderen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Scherpenisse tot Wolphaartsdijk en van Kats tot Kapelle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gorishoek, Kerkpad of Haagbeuklaan in Scherpenisse of op de Paardendreef, Frederiksstraat of Boomdijk in Wolphaartsdijk, of op de Oost-Zeedijk, Dorpsstraat of Emelissedijk in Kats, of op de Noordhoeksewegeling, Fluitketeltje of Weelmeetsewegeling in Kapelle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Hoek tot Hansweert en van Sluis tot Nieuw- en Sint Joosland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bernhardstraat, Burg. Hendrik Wolferthof of Windlustlaan in Hoek of op de Vechtlaan, Mastgat of IJssellaan in Hansweert, of op de Paspolder, Bolwerk Zuid of Kerkepadje in Sluis, of op de Boomdijk, Langeweg of Zaagmolenwegeling in Nieuw- en Sint Joosland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van IJzendijke tot Gapinge en van IJzendijke tot Oosterland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 3e Zachariasweg, Rolléstraat of Gouverneurstraat in IJzendijke of op de Schotsehoek, Snouck Hurgronjeweg of Schellachseweg in Gapinge, of op de Oranjedijk, Waterpoortstraat of Nassaustraat in IJzendijke, of op de Korenland, Bredeweg of Oud Heiligeweg in Oosterland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Axel tot Baarland en van Heikant tot Zuiddorpe worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tractaatweg, Waterschapslaan of Beoostenblijsestraat in Axel of op de Oude Dierikpolderweg, Zeedijk of Industrieweg in Baarland, of op de Weverij, Heidestraat of Vlasstraat in Heikant, of op de Yzermanstraat, Leeuwerikendreef of Haverlandeweg in Zuiddorpe, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers