ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenberg - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Heerenberg tot Heerewaarden en van Heesselt tot Heilig Landstichting worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Handelsweg, Goorsestraat of Slagboom in 's-Heerenberg of op de St. Andries, Neeskesweide of Secr. Janssenstraat in Heerewaarden, of op de Gemeneweg, Gerestraat of Waalbandijk in Heesselt, of op de Andreaslaan, Nijmeegsebaan of Theresiaweg in Heilig Landstichting, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Hurwenen tot Zuilichem en van Hoevelaken tot Kerkwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dorpsstraat, Meiweg of Molenstraat in Hurwenen of op de 't Boske, Stikske 't of Harenhof in Zuilichem, of op de Prinsenhof, Anjerlaan of Schalenhoek in Hoevelaken, of op de Kempke, Kerkwijksekade of Molenstraat in Kerkwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Oosterbeek tot Balgoij en van Heilig Landstichting tot Bennekom worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cornelia Schadeweg, Schellardweg of Wouter Klaassenlaan in Oosterbeek of op de Torenstraat, Rijdtsestraat of Luumpt in Balgoij, of op de Sophiaweg, Nijmeegsebaan of Theresiaweg in Heilig Landstichting, of op de Moftbos, Irenelaan of Molenkamp in Bennekom, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers