ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenberg - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Angerlo tot Velp en van Ellecom tot Scherpenzeel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gele Lis, Ganzepoelweg of Dotterbloem in Angerlo of op de Overhagenseweg, Broekstraat of Gravin Adalaan in Velp, of op de Kerkallee, Eikenstraat of Arnhemsestraatweg in Ellecom, of op de Burg Röell-laan, Parklaan of 't Slag in Scherpenzeel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Weurt tot Halle en van Angerlo tot Baak worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kapittelweg, Pastoor van der Marckstraat of Kerkstraat in Weurt of op de Dorpsplein, Reekstraat of Thomas van Heereveldstraat in Halle, of op de Aaltenseweg, Speelmanstraat of Dwarsdijk in Angerlo, of op de Parallelweg, Didamseweg of Grote Veldstraat in Baak, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Rhenoy tot Deelen en van Kerkdriel tot Haaften worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dijkstoep, De Paay of Tiendweg in Rhenoy of op de Brinkhorsterweg, Lebretshoeveweg of Heiweg in Deelen, of op de Morellenpad, Sparrenstraat of Ronde Morgen in Kerkdriel, of op de Christina Gerritdinastraat, Dutry van Haeftenstraat of Margrietstraat in Haaften, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Apeldoorn tot Balgoij en van Azewijn tot Randwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prinsenhof, Kostverloren of Sambastraat in Apeldoorn of op de het Pedaal, S Toonen Dekkersstraat of Wegelaar in Balgoij, of op de Wethouder Brandtsweg, Brummelhof of Slink in Azewijn, of op de Randwijkse Rijndijk, Prinses Beatrixstraat of Veerweg in Randwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers