ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenberg - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Neerijnen tot Wekerom en van Vragender tot Velddriel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Waalbandijk, Diepersestraat of A.H. de Kockstraat in Neerijnen of op de A.G. Wijersweg, Edelhertlaan of De Ring in Wekerom, of op de Hamelandweg, Het Meinen of Beumweg in Vragender, of op de Pastoor van Loonstraat, Oostenbroekweg of Valkstraat in Velddriel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Erichem tot Asperen en van Velp tot Nieuwaal worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meent, Hoge Kornseweg of Erichemseweg in Erichem of op de Stadhuisstraat, Bijdendijkstraat of Hoge Minstraat in Asperen, of op de Thorbeckestraat, Maarten van Rossumstraat of Roerdompstraat in Velp, of op de Bieskamp, Kerkstraat of Middelkampseweg in Nieuwaal, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Brakel tot Spankeren en van Lienden tot Buren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Janstraat, Gortstraat of Molenstoep in Brakel of op de Landweg, Loohof of Kappersweg in Spankeren, of op de Gildeland, Adelsweg of Rijndijk in Lienden, of op de Margrietstraat, Kornewal of Hoge Kornseweg in Buren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Niftrik tot Heveadorp en van Tiel tot Ubbergen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Fietspad A50 Oost, Ravensteinseweg of Gildeplein in Niftrik of op de Tuinlaan, Fonteinallee of Oude Oosterbeekseweg in Heveadorp, of op de Duiker, Binnenhoek of Buurmalsenstraat in Tiel, of op de Hogeweidseweg, Prof. P.H. Buismanlaan of Zwaluwstraat in Ubbergen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers