ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenbroek - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Heerenbroek tot Heeten en van Heino tot Hellendoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de J.W. van Lenthestraat, Schoolsteeg of Zwolseweg in 's-Heerenbroek of op de Oltheten, Stokvisweg of Houtskoolstraat in Heeten, of op de Stationsweg, Kanaaldijk-zuid of van der Capellenweg in Heino, of op de Pastoor Rientjesstraat, Meester Werkmanstraat of Knollenhaarweg in Hellendoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Kampen tot Weerselo en van Diepenheim tot Sibculo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kemphaanstraat, De Knoop of Sint Olafstraat in Kampen of op de Gunnerstraat, Haarstraat of de Voortmors in Weerselo, of op de Steenmorsweg, Hidderskamp of Rutger Jan Schimmelpenninckstraat in Diepenheim, of op de Tonnendijk, Sibculoseweg of Korhoen in Sibculo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Kamperveen tot Staphorst en van Olst tot Holtheme worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zuidwendigeweg, Zuideinde Oost of Wittensteinse allee in Kamperveen of op de Berggiersweg, Zuidweg of Ebbinge Wubbenlaan in Staphorst, of op de Kneu, Geraniumstraat of Jan Hooglandstraat in Olst, of op de Kilseweg, De Haandrik of Doorbraakweg in Holtheme, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers