ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenbroek - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Rijssen tot Wetering en van Kuinre tot Wilsum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pannenwerk, Cattelaar of Tabaksgaarden in Rijssen of op de Scheerwolderweg, Kooibomenpad of Rietweg in Wetering, of op de Havenpad, De Bolder of Rondebroek in Kuinre, of op de Westenbergstraat, Thijsweg of Molenbelt in Wilsum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Collendoorn tot Bentelo en van Vinkenbuurt tot Hasselt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eugenboersdijk, Randweg of De Kerkdijk in Collendoorn of op de Disselsweg, ter Avestweg of Haarweg in Bentelo, of op de Zelhorstweg, Meesterslaan of Schansweg in Vinkenbuurt, of op de Ruitenstraat, Burg Malcorpslaan of Weedepad in Hasselt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Giethoorn tot Wijhe en van Lettele tot Venebrugge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 't Klooster, Bartus Warnersweg of Blauwe Handseweg in Giethoorn of op de Wijheseweg, de Wellenberg of Langstraat in Wijhe, of op de Oude Postweg, Daggenvoorderweg of Doldermansweg in Lettele, of op de Grote Kattendijk, Oude Veenweg of Emtenbroekerdijk in Venebrugge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers