ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenbroek - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Zuidveen tot De Krim en van Tubbergen tot Enter worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Trappenweg, Overegge of Harm Wichersweg in Zuidveen of op de Dommerswijk, Posthoornweg of Ontsluitingsweg in De Krim, of op de Weldamstraat, Verdistraat of Doctor Schaepmanstraat in Tubbergen, of op de Roetershof, Doktershof of Vonderweg in Enter, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van De Krim tot Denekamp en van Mastenbroek tot IJsselham worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Turfstekersplein, Prins-Bernhardstraat of Zuiderkruis in De Krim of op de Gravenesweg, Pastoor Knuifstraat of Emmastraat in Denekamp, of op de Wolfshagenweg, Nieuwe Wetering of Kerkwetering in Mastenbroek, of op de Akkerweg, IJsselhammerweg of Lakeweg in IJsselham, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Agelo tot Ootmarsum en van Kalenberg tot Bentelo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dusinksweg, Kooiweg of Timmusweg in Agelo of op de Papenstraat, Ganzenmarkt of van Sybergstraat in Ootmarsum, of op de Wandenpad, Woldlakeweg of Heuvengracht in Kalenberg, of op de Bentelerhaarweg, Meidoornstraat of Acaciastraat in Bentelo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Blankenham tot Anerveen en van Ootmarsum tot Rheeze worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkbuurt, Blankenhammerweg of Pollesteeg in Blankenham of op de Anerveenseweg, Kalkwijk of Aner Haarweg in Anerveen, of op de Berend Vinckenstraat, Kleikoel of van Sybergstraat in Ootmarsum, of op de Willemsdijk, Koerspad of Larikslaan in Rheeze, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers