ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenbroek - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Lemelerveld tot Baars en van Agelo tot Scheerwolde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Posthoornweg, Wolthaarsdijk O.Z. of De Heide in Lemelerveld of op de Eggerland, De Pol of Eiderberg in Baars, of op de Alleeweg, Ootmarsumsedijk of Heggelkampsweg in Agelo, of op de Otterpad, Ir. Luteijnweg of Scheerwolderweg in Scheerwolde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Rossum tot Colmschate en van Baars tot Ommen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schipweg, Smellinkweg of Boschweg in Rossum of op de Oostriksdwarsweg, P. Reichholtstraat of Sworminksweg in Colmschate, of op de Brauweringen, Eggerland of Bergweg in Baars, of op de Bermerstraat, Dieselweg of de Schammelte in Ommen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Laag Zuthem tot Tilligte en van Vasse tot Marijenkampen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hogeweg, 't Solen of den Alerdinckweg in Laag Zuthem of op de Hunenborgseweg, Langkampweg of Ootmarsumsestraat in Tilligte, of op de Binnenveldsweg, Denekamperweg of Tumuliweg in Vasse, of op de Ongeleg, Dennebos of Marijenkampen in Marijenkampen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Ossenzijl tot Nijverdal en van Anerveen tot Marle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoogeweg, Oudeweg of Punterstraat in Ossenzijl of op de Gerard Doustraat, Slotmansweg of Hoge Dijkje in Nijverdal, of op de Verkavelingsweg, Scheidslootweg of Aner Haarweg in Anerveen, of op de Hondenhoeksweg, Weerdhofweg of Marledijk in Marle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers