ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenhoek - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Heerenhoek tot Heikant en van Heinkenszand tot Hengstdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Priemstraat, Willibrordusstraat of Benedenstraat in 's-Heerenhoek of op de Ellestraat, Rootweg of Vlasbloem in Heikant, of op de Boomdijk, Giervalkstee of Schouwersweg in Heinkenszand, of op de Blokweg, Margaretsedijk of Reygerskreek in Hengstdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Poortvliet tot Ritthem en van Krabbendijke tot Bruinisse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoge Zandweg, Smidsstraat of Strijensepad in Poortvliet of op de Langeweg, Trekdijk of Zuidweg in Ritthem, of op de Morlodestraat, Appelstraat of Morlodehof in Krabbendijke, of op de Oudestraat, Bergstraat of Molenweg "De Kreek" Konijnenberg in Bruinisse, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Renesse tot Yerseke en van Kamperland tot Koewacht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eikenmeet, Putterweg of De Sprong in Renesse of op de Kettingweg, Zoutewegeling of Moerweg in Yerseke, of op de Bergeendlaan, Beukenlaan of Onrustweg in Kamperland, of op de Eikenlaan, Langeweg of Vlasstraat in Koewacht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers