ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenhoek - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 's-Heerenhoek tot Heikant en van Heinkenszand tot Hengstdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pastoor Kroonstraat, Rijkstraat of Burgemeester van Horsighstraat in 's-Heerenhoek of op de Vlasstraat, Magdalenastraat of Julianastraat in Heikant, of op de Vlaandertsedijk, Hoefbladstraat of Eendvogelstraat in Heinkenszand, of op de Dijk van de Klein Hengstdijkpolder, Meerkoetstraat of Plattedijk in Hengstdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Nieuwvliet tot Domburg en van Zoutelande tot Borssele worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Baanstpoldersedijk, Zeedijk of 's Gravelaarsweg in Nieuwvliet of op de Weststraat, Voorschotenstraat of Badstraat in Domburg, of op de Parelduiker, Strand Zoutelande of Stormvogel in Zoutelande, of op de Everingestraat, Westsingel of Borszeestraat in Borssele, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Sint-Maartensdijk tot Brouwershaven en van Schore tot Ellewoutsdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dokter Tazelaarstraat, Keizersweg of Ruigendijk in Sint-Maartensdijk of op de Kerkplein, Jacob Catsstraat of Asterias in Brouwershaven, of op de Molenweg, Nieuwe Schoorseweg of Schoorse Bredeweg in Schore, of op de Fortweg, Langeviele of Inlaagdijk van 1887 in Ellewoutsdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers