ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenhoek - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Kapellebrug tot Ellewoutsdijk en van Graauw tot Nieuw- en Sint Joosland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kapelstraat, Rijksweg 60 of Brouwerijstraat in Kapellebrug of op de Westerscheldetunnelweg, Steendammeweg of Hellewoudstraat in Ellewoutsdijk, of op de Paalseweg, Dwarsstraat of Oude Kaai in Graauw, of op de Zaagmolenwegeling, Zaagmolenpolder of Buitendijk in Nieuw- en Sint Joosland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Ovezande tot Waarde en van Nieuwerkerk tot Geersdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Monsterweg, Doornboomdijk of Naaldendijk in Ovezande of op de Raadhuisstraat, Havenoordseweg of Weelweg in Waarde, of op de Platte Capelledijk, Kieweg of Meeuwenlaan in Nieuwerkerk, of op de Middenweg, Calvlietlaan of Kaaidijkje in Geersdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Zuiddorpe tot Domburg en van Heikant tot Kloetinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de St. Geleijnstraat, Moerspuistraat of Graafschepedreef in Zuiddorpe of op de Golfbreker, Simniapad of Trommelweg in Domburg, of op de Kerkdreef, Groenstraat of Zandrug in Heikant, of op de Hemstraat, Koningin Wilhelminastraat of Groenedaal in Kloetinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Domburg tot Biervliet en van Ovezande tot 's-Heer Arendskerke worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Roosjesweg, Zuiverseweg of Badhuisweg in Domburg of op de Steenovenweg, Thomaesweg of Kerkstraat in Biervliet, of op de Oude Noordweg, Korte Noordweg of Landweg in Ovezande, of op de Stelledijk, Noordweegseweg of Oranjeplaatweg in 's-Heer Arendskerke, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers