ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Heerenhoek - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Koewacht tot Kapelle en van Heinkenszand tot Ellewoutsdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Korte Akkers, Boskreeklaan of Klapstraat in Koewacht of op de Schelpenweg, Veilingweg of Kloosterweg in Kapelle, of op de Stenevate, Warande of Ganzestraat in Heinkenszand, of op de Dokterswegje, Steendammeweg of Dijkstraat in Ellewoutsdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Dreischor tot Kloetinge en van Brouwershaven tot Wolphaartsdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beldert, Ooststraat of Gaanderse'sweg in Dreischor of op de Wrangeweg, Kuiterswegeling of A58 in Kloetinge, of op de Voorburglaan, Slingerbos of Haven Zuidzijde in Brouwershaven, of op de Villa-Novastraat, Kwistenburg of Papeweg in Wolphaartsdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Spui tot Nieuwvliet en van Zierikzee tot Hoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Sparksstraat, Spui of Brondijk in Spui of op de Transitoweg, Dorpsstraat of 's Gravelaarsweg in Nieuwvliet, of op de Stuw, Heuvelsweg of Lange Pad in Zierikzee, of op de Jasmijnlaan, Wilhelminastraat of Omloop in Hoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Ouwerkerk tot Zuidzande en van Noordgouwe tot Oost-Souburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Koningin Julianastraat, Weg vd Buitenlandse Pers of Beijerseweg in Ouwerkerk of op de Austerlitzdijk, Platteweg of Zegveldstraat in Zuidzande, of op de Hanenweg, Zuiddijk of de Vetpot in Noordgouwe, of op de Rehobothstraat, Vlissingsestraat of Lekstraat in Oost-Souburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers