ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Hertogenbosch - Een van de meest verkochte is de Ilex crenata “Caroline Upright”.

De nieuwste topper voor een laagblijvend groen haagje is de Ilex crenata "Luxus Hedge",  een echte  Allround buxusvervanger

De Ilex crenata "Luxus Hedge" kan het allemaal en is hierdoor zeer geschikt voor uw Haag-heg.

Deze  groenblijvend is zeer geschikt om een laag, haagjehaagplant mee te vormen en doordat deze top haagplant breed uitgroeit is deze soort ook zeer geschikt om te gebruiken als blokhaag of vak beplanting.

De Ilex crenataHaag-heg is een populair buxus alternatief, met dit alternatief heb je geen last meer van de buxusziektes zoals de buxusschimmel of de buxusmot 

 Ons plantadvies bij de Ilex crenata "Luxus Hedge" haag-planten is om 7/8 stuks op een strekkende meter te zetten om zo al gelijk een mooie start te maken.

Voor vak beplanting of een {tekst13,link12} raden wij 25 stuks per vierkante meter aan.

Van Landhorst tot Hapert en van Eersel tot Someren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ganzenweg, Hanekampseweg of Gruttoplein in Landhorst of op de Korenveldstraat, Provincialeweg of Julianalaan in Hapert, of op de Kuiper, Kievitsbocht of Hoogkar in Eersel, of op de Stevensvaartje, Molsterstraat of Kievitakkerweg in Someren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

 Doordat deze soort alleen bestaat uit mannelijke planten gaan we wel witte, onopvallende bloempjes krijgen waar bijen gek op zijn maar krijgen we geen licht giftige besjes, erg fijn dus. Wist u dat alleen de de Ilex crenata "Luxus Hedge" en de “tekst14,link7}” geen giftige besjes krijgen, alle andere aangeboden soorten wel.

Deze soort staat zoals alle Japanse hulst soorten graag op een goed vocht doorlatende grond en is zuur minnend wat inhoudt dat er turf toegevoegd moet worden tijdens het planten.

Voeg tijdens het planten gelijk onze meststof toe als extra voeding en u mag er van uit gaan dat uw Ilex crenata planten goed zullen gaan groeien.

Van Budel-Dorplein tot Veen en van Berlicum tot 's Gravenmoer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Theo Stevenslaan, Maj. Greenhallweg of Prinses Irenestraat in Budel-Dorplein of op de de Peel, Zoutendijk of Burgemeester van Dijkstraat in Veen, of op de Beatrixstraat, Pijlkruid of Dianastraat in Berlicum, of op de Emmalaan, Aakpad of Ravenbosweg in 's Gravenmoer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Door deze Ilex crenata soort twee maal per jaar te snoeien zullen deze goed vertakken en zo een dichte haag vormen.

Deze Japanse hulst soort staat graag in de volle zon of in de halfschaduw en in het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen.

De Ilex crenata "Luxus Hedge" zien wij als de topper onder de buxus-vervangers.

Ilex crenata

Van Heusden tot Lage Zwaluwe en van Wilbertoord tot Helenaveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Heusdenseweg, Burchtplein of Vismarkt in Heusden of op de Gelderlandlaan, Zwaluwse Pootweg of Repel in Lage Zwaluwe, of op de Kwistgeldweg, Prinses Louisepolder of Dokter de Visserstraat in Wilbertoord, of op de Verstegenweg, Baanweg of Korte Peelweg in Helenaveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers