ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Hertogenbosch - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Gemert tot Holthees en van Dorst tot Beek en Donk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Lebber, Viool of Beerze in Gemert of op de Wassenaarstraat, Zandstraat of Stereind in Holthees, of op de Genterweg, Bredeweg of Broek in Dorst, of op de Meester Theo Plein, Bredeweg of Rodermansstraat in Beek en Donk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Haarsteeg tot Hoeven en van Achtmaal tot Berghem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hendrik de Jonghstraat, Donkhof of De Omloop in Haarsteeg of op de Rietmade, Heistraat of Turnstraat in Hoeven, of op de Oude Heistraat, H. Roland Holstlaan of Achtmaalseweg in Achtmaal, of op de Rijksweg A50, Burg van Erpstraat of Riek in Berghem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Megen tot Zundert en van Elshout tot Loon op Zand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Willem Kippstraat, Acaciastraat of Elzenstraat in Megen of op de Esdoornstraat, Elzenstraat of Klaprozen in Zundert, of op de Hertog Janstraat, Graaf Albrechtstraat of Mayweg in Elshout, of op de Ecliptica, Keizersplein of Armstrongstraat in Loon op Zand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers