ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Hertogenbosch - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Boxtel tot Boxtel en van Bavel tot Budel-Dorplein worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Baanrots, De Klompenmaker of De Voetboog in Boxtel of op de Korenpad, Everbos of De Strodekker in Boxtel, of op de Wolfslaar, Molenakker of Houtwal in Bavel, of op de Hoofdstraat, Kerkplein of Prinses Margrietstraat in Budel-Dorplein, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Lithoijen tot Beers NB en van Liempde tot Raamsdonksveer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lutterstraat, John F. Kennedybaan of Pastoor van Weerdtstraat in Lithoijen of op de Bokkerijershof, Hoenderstraat of Windpeluw in Beers NB, of op de Dazingstraat, Scheekerstraat of Rijksweg in Liempde, of op de Hertogshoef, Hoepelsteeg of Grote Kerkstraat in Raamsdonksveer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Zeeland tot Sprang-Capelle en van Helenaveen tot Venhorst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hemelrijk, Beemdsteeg of Hoefkens in Zeeland of op de Spoorweg, Reekseweg of Rootstraat in Sprang-Capelle, of op de Leeuwerik, Leiweg of Fazant in Helenaveen, of op de Hondsdraf, Bevrijdingsweg of Einderweg in Venhorst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Lepelstraat tot Prinsenbeek en van Valkenswaard tot Hoogeloon worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Franciscusstraat, Hellepoort of Klutsdorpseweg in Lepelstraat of op de Logtenburg, Beukenhof of Overveldsestraat in Prinsenbeek, of op de Zandstraat, Duithof of Ritmeester in Valkenswaard, of op de Wagenbroeken, Dijkstraat of De Els in Hoogeloon, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers