ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

's-Hertogenbosch - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Beugen tot Milheeze en van Rijkevoort-De Walsert tot Budel-Schoot worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoog Werveld, Burgemeester Verdijkplein of Burg Verdijckplein in Beugen of op de Kruisboogstraat, Vuursteenstraat of Burgemeester Verdijkplein in Milheeze, of op de Bergakker, Hekker of Eeuwsels in Rijkevoort-De Walsert, of op de Groesvlaas, Fransenhof of Bergakker in Budel-Schoot, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Heeswijk-Dinther tot Kruisland en van Heesch tot Loon op Zand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dintherveldsestraat, Christinastraat of Abt Moorsstraat in Heeswijk-Dinther of op de Hoge Boutweg, Wethouder Swagemakersstraat of Brandseweg in Kruisland, of op de De Haver, Loosbroeksestraat of Wagnerplein in Heesch, of op de Banierstraat, Weteringstraat of Sjerpstraat in Loon op Zand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Sprang-Capelle tot Oudemolen en van Sint Anthonis tot Wouw worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Leeuwerik, Leiweg of Jeroen Boschstraat in Sprang-Capelle of op de van Raveschotstraat, Esdoornlaan of Zuidlangeweg in Oudemolen, of op de Drogedijk, Westmiddelweg of Noordkant in Sint Anthonis, of op de Comestraat, Visioenenstraat of Greeflaan in Wouw, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Achtmaal tot Macharen en van Eethen tot Schaijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mathildalaan, Buntweg of Witte Moeren in Achtmaal of op de Houtweg, Huisdaalsestraat of Dorpenweg in Macharen, of op de Raadhuisstraat, Molensteeg of C.Branderhorststraat in Eethen, of op de Achter 't Ven, Hoevestraat of Kaar in Schaijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers