ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Goy - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van 't Goy tot Groenekan en van Haarzuilens tot Hagestein worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beusichemseweg, Tuurdijk of Wickenburghseweg in 't Goy of op de Blauwkapelsepad, Hooge Kampse Pad of Voordaansepad in Groenekan, of op de Alexandralaan, Brinkstraat of Haarpad in Haarzuilens, of op de Koetshuislaan, Baron Étiennelaan of Brink in Hagestein, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Langbroek tot Polsbroek en van Mijdrecht tot Polsbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Frisodreef, Wilhelminaweg of Oranjepad in Langbroek of op de Dorp, Heer Willem van Egmondstraat of Baronieweg in Polsbroek, of op de Amstelkade, De Vang of Korenbloem in Mijdrecht, of op de Van Arembergstraat, Oranjekade of Vrijheer de Graeffweg in Polsbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van de Hoef tot Jaarsveld en van Waverveen tot Kedichem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eerste Hoefweg, Schattekerkerweg of Vinkenslag in de Hoef of op de Lekdijk oost, S L van Alterenlaan of Hendrik Stigtergaarde in Jaarsveld, of op de Poeldijk, Waverdijk of Hoofdweg in Waverveen, of op de Parallelweg, Achterdijk of De Geer in Kedichem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers