ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

't Goy - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Zegveld tot Veenendaal en van Zijderveld tot Jaarsveld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bernhardstraat, Populierenlaan of Esdoornlaan in Zegveld of op de Korensloot, Populierenlaan of Kievitspad in Veenendaal, of op de Bart Poesiatstraat, Van de Loosdrechterf of Boomvalk in Zijderveld, of op de Krooshofstraat, Sidewende of Kerkweg in Jaarsveld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van 't Goy tot Groenekan en van Achterveld tot Loenen aan de Vecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tiendweg, Tuurdijk of De Wiese in 't Goy of op de Groenedijksepad, Berkenlaan of Groenekanseweg in Groenekan, of op de Stoutenburgerweg, Groot Agteveldlaan of Esveld in Achterveld, of op de Van Lyndenlaan, Hofbergen of Weerestein in Loenen aan de Vecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van De Bilt tot Odijk en van Langbroek tot Amerongen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cornelius Heymansweg, Dr. Letteplein of Bunnikseweg in De Bilt of op de Hazelaar, Rijneiland of Ruisvoornlaan in Odijk, of op de Marijkelaan, Bovenwijkerweg of Prins Clausdreef in Langbroek, of op de De Tol, Utrechtsestraatweg of Burgwal in Amerongen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Houten tot Driebergen-Rijsenburg en van Werkhoven tot Hagestein worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Scheldepolder, Leeuwerikweide of Essenkade in Houten of op de Boterbloem, De Marter of De Blauwvoet in Driebergen-Rijsenburg, of op de Rode Haan, Tiendweg of Voetakkerhoeve in Werkhoven, of op de Maatgraaf, Hoevenweg of Stuwstraat in Hagestein, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers